Over ons | ACB Transportbanden (2024)

  • +31(0)77 398 4416
  • info@acb-transportbanden.nl
  • Downloads
  • Over ons
  • Referenties
  • Vacatures2
  • Contact
ACB-TRANSPORTBANDEN-LOGO-KLEUR-RGB

Wij leveren en onderhouden transportbanden en alles wat daarbij hoort om jouw product van A naar B te brengen. Hierbij kun jij écht op onze 24/7 service bouwen! Wat jouw wens ook is, wij zorgen voor de oplossing in de branches Agro & Food, Transport & Logistiek en Recycling & Bulk.

Over ons | ACB Transportbanden (7)

30 jaar ervaring

Betrouwbare kennispartner

Altijd in beweging

24/7 service

Wie zijn wij?

WIJ ZIJN ACB TRANSPORTBANDEN

De markt van transportbanden is iedere dag in beweging. In deze veranderende markt blijven wij onszelf, dat is onze kracht. Daardoor kunnen wij continuïteit waarborgen en betrouwbaar blijven. Dit drijft ons iedere dag om te innoveren. Maar innovatie is bij ons geen doel op zich. Wij zijn altijd betrouwbaar, en innovatief als het kan.

Daarin gaan wij voor duurzame en snelle oplossingen en voor die sterke band met jou. Daarom gaan wij voor langdurige en veilige relaties waarin constante service centraal staat. Want wij maken van jouw probleem ons probleem. Dat maakt ons een betrouwbare kennispartner.

Neem contact met ons op

Over ons | ACB Transportbanden (8)

ONZE VESTIGINGEN

Over ons | ACB Transportbanden (9)

ACB TRANSPORTBANDEN HORST

Vanuit het hoofdkantoor in Horst voeren we verkoopactiviteiten, installatie, service en onderhoud van transportbanden uit. Daarnaast hebben we eigen confectieruimten voor transportbanden van rubber en kunststof. In Horst zit ook de administratie.

Stationsstraat 125,
5963 AA Horst

+31(0) 77 398 44 16

info@acb-transportbanden.nl

Over ons | ACB Transportbanden (10)

ACB TRANSPORTBANDEN ’S-HEERENBERG

Vanuit de vestiging in 's-Heerenberg voeren we verkoopactiviteiten, installatie, service en onderhoud van transportbanden uit. Daarnaast hebben we eigen confectieruimten voor transportbanden van rubber en kunststof.

Ambachtsstraat 3,
7041 GC 's-Heerenberg

+31(0) 314 323 474

info@acb-transportbanden.nl

Over ons | ACB Transportbanden (11)

ACB TRANSPORTBANDEN WAALWIJK

In onze vestiging in Waalwijk voeren we verkoopactiviteiten, installatie, service en onderhoud van transportbanden uit. Voornamelijk in de foodsector en modulaire transportbanden.

Elzenweg 27,
5144 MB Waalwijk

+31(0) 416 72 59 47

info@acb-transportbanden.nl

Over ons | ACB Transportbanden (12)

ACB TRANSPORTBANDEN AMERSFOORT

Vanuit onze nieuwste vestiging in Amersfoort voeren we verkoopactiviteiten uit.

Rigaweg 31
3825 PP Amersfoort

+31(0)33 203 0174

info@acb-transportbanden.nl

ONZE VISIE

WAAR WIJ ONS OP RICHTEN

Betrouwbaar, innovatief en klantgericht een paar kernwoorden van ons DNA.

BETROUWBAAR

Al 30 jaar zijn wij een constant bedrijf, van oorsprong uit het Limburgse Horst. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot jouw partner op het gebied van transportbanden en onderdelen met vestigingen in Horst, 's-Heerenberg en Waalwijk.

Klantgericht

Wij gaan voor duurzame en snelle oplossingen voor een sterke band met onze klanten. We staan voor langdurige relaties met constante service. We maken van jouw probleem, ons probleem en ontzorgen je graag van a tot z.

Innovatief

Onze continuïteit en betrouwbaarheid drijven ons iedere dag om te innoveren. Innovatie is bij ons echter geen doel op zich, we willen vooral dat een transportbandinstallatie functioneert en betrouwbaar is. We zijn dus altijd betrouwbaar, maar innovatief als het kan!

Over ons | ACB Transportbanden (13)
Over ons | ACB Transportbanden (14)

BROCHURE

In onze ACB brochure vindt je een overzicht van ons complete productassortiment

Download onze brochure

DE GESCHIEDENIS VAN ACB

ACB Transportbanden is opgericht in 1994. Sindsdien heeft er een enorme groei plaatsgevonden en bestaat ACB anno vandaag uit ruim 60 medewerkers. Een greep uit onze geschiedenis:

Over ons | ACB Transportbanden (15)

1994

Oprichting ACB

In de kelder van de schoonouders op de Westerholtstraat is het in 1994 allemaal begonnen.

Over ons | ACB Transportbanden (16)

1995

Verhuizing naar Melderslo

Een kelder blijft een kelder en al gauw merkte Albert dat er meer ruimte nodig was. In een champignonkwekerij aan de Massenweg in Melderslo vonden zij een perfecte nieuwe locatie. Ook werden de eerste medewerkers aangenomen.

Over ons | ACB Transportbanden (17)

1996

Verhuizing naar Horst

Ook het nieuwe pand bleek na één jaar te klein. Tijdens de kerstvakantie van 1995 terwijl iedereen druk bezig was met kerstvoorbereidingen verhuisde ACB naar de stationsstraat in Horst. Waar ze tot op de dag van vandaag gevestigd zijn.

Over ons | ACB Transportbanden (18)

1996

Start technische groothandel

In 1996 werd er ook iets unieks gecreëerd: een technische groothandel aan het bedrijf met als doel: door eigen voorraad de klant te voorzien van materiaal. In de loop der jaren is het assortiment steeds meer uitgebreid, en anno vandaag hebben wij een groot assortiment aan transportband onderdelen.

Over ons | ACB Transportbanden (19)

1998

Uitbreiding productiehallen

De snelle groei van ACB hield niet op, het jasje werd alweer te klein. Gelukkig was er genoeg grond en werden er in 1998 niet een, maar twee productiehallen bijgebouwd. Met beide een oppervlakte van 700 vierkante meter was er letterlijk weer ruimte om door te groeien.

Over ons | ACB Transportbanden (20)

2003

Constructiehal

Als je denkt dat ACB toen wel klaar was met alle uitbreiding, dan heb je het mis. Er lag namelijk een nieuwe kans op de markt: de vraag naar compleet nieuwe banden. De kennis was er al, maar de ruimte nog niet. In 2004 werd er daarom nog een hal bijgebouwd, en werd ACB Constructies opgericht.

Over ons | ACB Transportbanden (21)

2009

15 jarig jubileum

April 2009 stond in het teken van het 15 jarig jubileum. Om dit te vieren trok het hele bedrijf met de bus voor een weekend naar Parijs.

Over ons | ACB Transportbanden (22)

2011

Nog een keer uitbreiding

En weer groeide ACB uit haar jasje. In 2011 werd besloten om de 3 bestaande hallen uit te breiden aan de voorkant dooreen stuk aan te bouwen.

Over ons | ACB Transportbanden (23)

2014

20 jaar jubileum

Op 1 april 2014 werd het 20 jarig jubileum gevierd met een open dag waarbij alle werknemers, familieleden, klanten en andere geïnteresseerden een kijkje konden nemen.

Over ons | ACB Transportbanden (24)

2015

Oprichting ACB Doetinchem

ACB wil haar klanten voorzien van een 24-uursservice. Door een vestiging in het oosten van het land te realiseren, was ACB dichter bij de klant in de buurt. Dit deed ACB door het overnemen van TB Transportbandenservice.

Over ons | ACB Transportbanden (25)

2019

25 jarig jubileum

In april 2019 bestond ACB 25 jaar. Ook dit werd gevierd met een van onze befaamde personeelsfeesten.

Over ons | ACB Transportbanden (26)

2019

Verhuizing ACB Doetinchem

In 2019 wordt besloten om ACB Doetinchem te verhuizen naar 's-Heerenberg. Op deze plek is meer ruimte voor het produceren van transportbanden en voorraadbeheer.

Over ons | ACB Transportbanden (27)

2022

Opfrissing ACB huisstijl

Na al die jaren werd het tijd voor een frisse nieuwe uitstraling. Nieuwe huisstijl kleuren en een nieuw logo!

Over ons | ACB Transportbanden (28)

2023

Oprichting ACB Nova Belting BV

In 2023 wordt de 3e service locatie van ACB opgericht onder de naam: ACB Nova Belting BV. Deze servicelocatie is gevestigd in Waalwijk.

Over ons | ACB Transportbanden (29)

2024

30 jarig bestaan

ACB bestaat in 2024 30 jaar! Dit werd met medewerkers gevierd met een actief feestje!

Over ons | ACB Transportbanden (30)

2024

Opening 4e vestiging

1 januari 2024 wordt de 4e ACB vestiging geopend. Deze is gevestigd in Apeldoorn.
Al snel groeide ACB daar uit het jasje, verhuisd de vestiging op 1 juni naar Amersfoort.

Over ons | ACB Transportbanden (31)

ONZE VISIE

SPONSORING

BijACB Transportbanden & Onderdelenkrijgen wij veel aanvragen om allerlei fantastische initiatieven in de regio te ondersteunen. Zo zijnwe hoofdsponsor van de jeugd vanRKSV Wittenhorst, Vollybalclub VC trivia en VV hegelsom, en ondersteunen we verschillendekleine evenementen in degemeente Horst aan de Maas.Dat doen we graag! Sponsoring is onderdeel van ons Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen (MVO),echter kunnen we niet iedereen ondersteunen.

Aan een sponsorverzoek worden de volgende eisen gesteld:

  • De aanvrager heeft een (bestaande of toekomstige) relatie met ACB.
  • Het doel heeft een maatschappelijke betekenis in de gemeente Horst aan de Maas.
  • Het doel heeft geen politieke of religieuze boodschap.
  • Het betreft geen verzoek om ondersteuning van individuen.
  • De sponsoraanvraag wordt duidelijk onderbouwd en schriftelijk ingediend.

Een sponsorverzoek kun je indienen via ons contactformulier.Sponsorverzoekendie niet voldoen aan bovenstaande eisen vallen buiten onze strategie en kunnen we niet ondersteunen.

Neem contact met ons op

KWALITEITSGARANTIE

ACB werkt graag met kwaliteitstandaarden en daarbij lopen procesverbeteringen en innovaties hand in hand met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit zorgt voor een continu kwaliteitsgarantie bij onze productie, onze service, door ons aangeboden onderhoud en bij de levering van onze banden en artikelen uit onze groothandel.
Daarbij streven wij naar hoge kwaliteitstandaarden aan de hand van de volgende (internationale) kwaliteitsnormen

VCA*

VCA* staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.
Alle onze medewerkers werken op een hoog veiligheidsniveau. De medewerkers zijn geïnstrueerd om veilig te werken volgens
de normen van het VCA* certificaat. VCA is het bewijs dat ACB in staat is om risicovolle werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren.
De VCA Checklist staat hierbij centraal. De checklist bevat concrete handvatten voor een goed veiligheidsniveau en draagt bij aan continue veiligheidsverbetering.
Ook alle monteurs binnen ACB zijn VCA gecertificeerd en kunnen zich altijd legitimeren met hun VCA pas.

GRAYDON

ACB beschikt over het GRAYDON certificaat voor financieel betrouwbaar bedrijf. Dit stelt klanten in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen aan de hand van waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten.

ISO 9001

Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen laat zien dat er gedegen kwaliteitsorganisatie, transparantie en betrouwbaarheid aanwezig is.
Er wordt voortdurend gewerkt aan continue verbetering. Het kwaliteitsbeleid is terug te zien in de hele organisatie: alle processen binnen het bedrijf voldoen aan de kwaliteit en de gestelde eisen van de ISO 9001 norm.
Bij ACB zijn dat de volgende processen: verkoop, inkoop, productie, service, planning, logistiek, voorraadbeheer, personeelsmanagement en administratie

ISO 14001

Sinds 2019 beschikt ACB ook over het ISO 14001 certificaat. Hiermee hebben milieuaspecten binnen ACB een vaste plaats gekregen in de bedrijfsvoering.
ACB laat met dit certificaat zien dat de organisatie voldoet aan de milieuwet- en regelgeving, milieuprestaties vooropstelt en continu bezig is het milieu zo min mogelijk te belasten.
Dit loopt naadloos over op een ander aspect wat bij ACB hoog in het vaandel staat, namelijk MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Over ons | ACB Transportbanden (32)
Over ons | ACB Transportbanden (33)
Over ons | ACB Transportbanden (34)
Over ons | ACB Transportbanden (35)

MVO (MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN)

Naast de kwaliteitstandaarden werkt ACB ook volgens het MVO principe. Dit betekent dat er waarde wordt gecreëerd met een goede balans op het gebied Mensen (People), Milieu (Planet), Winst (Profit).
MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen binnen ACB. Een van de aspecten waar naar gekeken wordt is afval vermindering. De transportbanden van ACB kunnen gemakkelijk geïmplementeerd worden in bestaande productielijnen. Dit zorgt ervoor dat bestaande productielijnen niet weggedaan hoeven te worden.
Wat er weer voor zorgt dat er minder afval is waardoor het milieu minder belast wordt (Planet). Ook koopt en verkoopt ACB gebruikte en tweedehands transportbandinstallaties. ACB ziet gebruikte transportbandinstallaties niet als afval. Het hergebruiken van installaties levert voor de klant kostenbesparing op zorgt voor minder materiaalverbruik (Profit).
Tot slot sponsort (People) ACB ook diverse (lokale) initiatieven die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn.

Ga naar de pagina over tweedehands transportbandenNeem contact met ons op

Onze klanten

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Over ons | ACB Transportbanden (36)
Over ons | ACB Transportbanden (37)
Over ons | ACB Transportbanden (38)
Over ons | ACB Transportbanden (39)
Over ons | ACB Transportbanden (40)
Over ons | ACB Transportbanden (41)

Bekijk alle referenties

122.232

PRODUCTEN

24/7

DIENSTBAAR

3

LOCATIES

8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Over ons | ACB Transportbanden (2024)
Top Articles
College football recruiting team rankings for 2024 class
Final 2024 ESPN 300 rankings: A new top QB, race for No. 1 receiver
一亩三分地 录取
R/Honkaistarrail
How To Check Your Rust Inventory Value? 🔫
Palmbeachschools Jobs
Indio Mall Eye Doctor
Log in or sign up to view
Morbus Castleman - Ursachen, Symptome & Behandlung
Myud Dbq
Things to do in Wichita Falls on weekends 12-15 September
Pokemon Infinite Fusion Good Rod
Best Charter Schools Tampa
Thor Majestic 23A Floor Plan
Litter Robot 3 Dump Position Fault
Sitel Group®, leader mondial de l’expérience client, accélère sa transformation et devient Foundever®
The latest on the Idaho student murders: Live Updates | CNN
Tryhard Guide Wordle Solver
Irela Torres Only Fans
Fabric Dynamic Lights
Skip The Games Lawton Oklahoma
Identogo Roanoke Va
Evertote.ca
Craigslist Philly Free Stuff
636-730-9503
Satta King Peshawar
craigslist: northern MI jobs, apartments, for sale, services, community, and events
Edt National Board
Violent Night Showtimes Near Santikos Entertainment Mayan Palace
Aunt Nettes Menu
Fedex Express Ship Center
Conner Westbury Funeral Home Griffin Ga Obituaries
Square Coffee Table Walmart
Lookwhogotbusted New Braunfels
Knock At The Cabin Showtimes Near Alamo Drafthouse Raleigh
South Park Old Fashioned Gif
Small Party Hall Near Me
Aerospace Engineering | Graduate Degrees and Requirements
Dr Yakubu Riverview
Kare11.Com Contests
Gmc For Sale Craigslist
Wayne Carini How Tall
Embu village mines precious coltan for years 'without knowing its value’
Ucla Course Schedule
After the Yankees' latest walk-off win, ranking which starters might be headed to the bullpen
Incident Manager (POS & Kiosk) job in Chicago, IL with McDonald's - Corporate
Everything 2023's 'The Little Mermaid' Changes From the Original Disney Classic
Slmd Skincare Appointment
Sak Pase Rental Reviews
Mystery Mini Icon Box
18 Awesome Things to do in Fort Walton Beach Florida 2024 - The Wanderlust Within
Only Partly Forgotten Wotlk
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6236

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.