Het nieuwe seizoen van Below Deck Mediterranean is het meest juicy seizoen ooit (2024)

Maak je klaar om je onder te dompelen in het nieuwe seizoen van Below Deck Mediterranean.

Door Tess van Daelen

Het nieuwe seizoen van Below Deck Mediterranean is het meest juicy seizoen ooit (1)

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met hayu.

Wanneer er een nieuwe aflevering uit is van je favoriete serie wil je deze natuurlijk het liefst meteen kijken. Fans van Keeping up with the Kardashians of The Real Housewives weten vast al langer dat hayu hiervoor dé plek is. Maar wist jij ook dat hayu de nummer één streamingdienst voor reality tv-series is? Het is de enige plek waar je al je favoriete realityseries kunt volgen. Zodra er een nieuwe aflevering uit is in Amerika, kun je deze dezelfde dag nog op hayu bekijken. En dat is niet alleen goed nieuws voor liefhebbers van bovengenoemde series, maar zeker ook voor Below Deck-bingewatchers. hayu biedt namelijk als enige álle afleveringen van álle seizoenen van de ‘yachting’ serie online aan. Waar wacht je nog op? Begin nu je gratis proefperiode!

Over Below Deck

Ken je de hitserie nog niet? Maak je borst maar nat! Below Deck is een realityserie die een groep jonge ‘yachties’ volgt, terwijl ze een charterseizoen varen aan boord van een luxe jacht. Ze leggen aan op allerlei verschillende bestemmingen, waardoor de serie je het ultieme vakantiegevoel geeft. Elke aflevering staat in het teken van een ander type chartergast; van een wilde girls trip tot een luxe familievakantie. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat alle gasten super rijk en mega veeleisend zijn. De bemanning op de jachten werkt zich een slag in de rondte ("work hard, play harder" is hun motto) in de hoop op hoge fooien. En wanneer er drama ontstaat rondom persoonlijke relaties en werk is er de strenge kapitein om iedereen eraan te herinneren dat elke yachtie vervangbaar is. Never a dull moment aan boord van deze superjachten dus. Below Deck kent overigens al drie verschillende hoofdtitels met elk hun eigen seizoenen. Dit zijn: Below Deck (8 seizoenen), Below Deck Mediterranean (6 seizoenen) en Below Deck Sailing Yacht (2 seizoenen). Het gloednieuwe, zesde seizoen van Below Deck Mediterranean is op 29 juni begonnen en nu beschikbaar op hayu.

Cosmopolitan's Review Room

Om kennis te maken met hayu mocht ik alle Below Deck seizoenen inclusief de nieuwste afleveringen van het gloednieuwe seizoen van Below Deck Mediterranean bingen en reviewen. En ik kan je vertellen; those yachties got to me! Samen met mij keken nog vijftien Cosmo-lezeressen de nieuwe Below Deck-episodes en ook zij deelden hun mening in onze Review Room. Ben je benieuwd naar wat wij van het nieuwe seizoen vonden? Scroll naar beneden om onze reviews te lezen! Oh en check vooral de hashtag #cosmoreviewroom op Instagram voor meer!

Alle hens aan dek

Tess: “Below Deck Mediterranean steekt meteen van wal met een overdosis drama, dit is smullen! Het lijkt meteen het heftigste seizoen tot nu toe, want al in de eerste tien minuten gaat alles fout en is het alle hens aan dek. De chef heeft anxiety issues en meldt zich op dag één al ziek, waardoor de rest van het team alle zeilen bij moet zetten en de catering moet verzorgen. Ik vind het fascinerend te zien hoeveel geld de gasten er doorheen jagen tijdens zo’n boottripje. Toch vind ik hen belachelijk veeleisend en bloedirritant, waardoor het telkens weer spannend is hoe de bemanning daarmee om zal gaan. De onderlinge hiërarchie en het feit dat de yachties eigenlijk weinig gezag dulden, leidt ook telkens weer tot zenuwslopende scenes, waardoor ik maar niet kan stoppen met kijken. En alsof er aan boord niet genoeg mis gaat, belanden ze al vrij snel in een enorme storm. Ik zit vanaf de eerste minuut op het puntje van mijn stoel en vraag me af hoe ze dit ooit tot een goed einde gaan brengen. Nu Malia single is wordt er gehint naar een concurrentiestrijd tussen bemanningsleden David en Lloyd. En met verschillende singles aan boord verwacht ik sowieso een hoop bootaffaires, misschien wel mijn favoriete onderdeel van deze serie. Als dit pas het begin is, hebben we nog heel wat drama voor de boeg. Deze boot wil je niet missen!”

Entertainment

J.Lo deelt beelden van haar Bridgerton-verjaardagLove Island-Kelly doet mee aan deze datingshowKrijg een Milkshake Friday-ticket bij 6x CosmoDít wordt de hoofdpersoon van Bridgerton S4

Advertentie - Lees hieronder verder

Bibi Breijman is bevallen van haar derde kindjeWat kosten tickets voor Sabrina Carpenter in Ams?Blake Lively en Ryan Reynolds onthullen naam babyAlles wat we weten over Emily in Paris seizoen 4
It's a: EOTB-Romée onthult geslacht eerste kindjeTempa-Eva verwacht kindje met déze verleiderScoor nu de allerlaatste tickets voor Milkshake Femke over verdrietige breuk met Bachelor-Rien

Advertentie - Lees hieronder verder

Het nieuwe seizoen van Below Deck Mediterranean is het meest juicy seizoen ooit (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6389

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.