Gdje na manikuru u Zagrebu? Izdvojili smo 11 lokacija s izvrsnom uslugom (2024)

Zagreb je već godinama poznat po brojnim salonima za nokte koje klijentice obožavaju i iznova im se vraćaju. Trend "odlaska na nokte" zaživio je prije otprilike pet godina i od tada je konkurencija u kozmetičkom svijetu dosta porasla.

U nastavku smo izdvojili salone za nokte u Zagrebu koje moraš posjetiti ako već nisi. Ne sumnjamo da će te svaki od njih oduševiti svojom uslugom, ljubaznim osobljem, higijenom i lijepo uređenim prostorima u kojima ćeš se osjećati kao kod kuće. Na kraju smo izdvojile i nekoliko walk in salona za nokte u Zagrebu u kojima ćeš uslugu platiti malo više, ali ćeš novu manikuru dobiti kada god poželiš, bez naručivanja unaprijed.

Najbolji saloni za nokte u Zagrebu

Manifaktura nail Bar

Šarmantno uređen prostor i opuštena atmosfera najbolje opisujuManifakturu Nail Bar.Prvi salon Manifakture je otvoren na zapadnoj strani grada u kvartu Keglić na adresi Trg Republike Austrije 23, a možeš ga pronaći i kod Džamije na adresi Trg Žrtava Fašizma 3. Osim po netoksičnom sastavu proizvoda, ovaj popularni salon za nokte u Zagrebu poznat je po tome da se u uređenju noktiju koriste isključivo veganski proizvodi. U Manifakturi možeš napraviti trajni lak koji iskače iz mase jednoličnih manikura, a uklanja se minimalnom količinom acetona bez električnih brusilica i aluminijske folije. Ovdje možeš zatražiti popularne monokromatske varijante, floralne uzorke ili apstrakne geometrijske oblike.

Ella nails

Ella nails popularni je salon za nokte u centru Zagreba koji se smjestio na adresi Vlaška 79. Osim po prekrasnom rozom interijeru, poznat je po odličnoj usluzi i besprijekornim manikurama kojima zaposlenice svakodnevno uveseljavaju svoje klijentice. Prije dva dana su na svom Instgaram profilu objavili da traže pojačanje u svom veselom timu, pa u nastavku ostavljamo njihovu objavu.

Rašpa

Salon za njegu istyling noktiju Rašpapreselio se u Šenoinu 27. Paradoksalno, u Rašpi rade isključivo sa soak-off trajnim lakovima, što znači da proizvode s noktiju uklanjaju otapanjem, bez rašpanja nokta ili korištenja brusilice. Ako te zanimaju gel nokti ili umjetni nokti, ovaj salon možeš preskočiti jer ne rade s gelom, akrilom i tipsama. Međutim, ljubiteljice nail arta ovdje mogu dobiti apstraktne motive,swirlmanikuru, sve varijantefrenchmanikure tedotticure.

Nail Garden

Nail Garden je među Zagrepčankama toliko razvikan, da smo sigurni da je većina naših čitateljica za njega već čula. Ovaj popularni salon za nokte nalazi se na Savici na adresi Lastovska 13. Glavne usluge koje nude su gradivni trajni lak, gel nokti, estetske pedikure, te signature stil nail design. Iako je usluga gradivnog trajnog laka najtraženija usluga u Nail Garden salonu, tamo također možeš napraviti klasične gel nokte. Prepoznatljivost su stekli zbog nail design noktiju koje rade besprijekorno. Za još više inspiracije i informacija oko profesionalnih edukacija posjeti njihovu web stranicu i Instagram profil.

MANOS by Ivana

Smješten na Gornjem gradu na adresi Medvedgradska ulica 8, Manos by Ivana nastali kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva. Jedinstvenost Manos koncepta je kvaliteta usluge, ugodna atmosfera te balans ljepote i ‘well-being’ osjećaja. Uz raskošne tretmane O.P.I. lakovima, Manos se ponosi ponudom od preko 500 raznolikih nijansi prekrasnih boja. Osim tretmana pedikure i manikure, u Manosu možeš kupiti proizvode brendova OPI i Reverence de Bastien za njegu, koji uspješno rješavaju lomljive, krhke ili nepravilne nokte.

Nail Lab

Smješten u Novom Zagrebu, na prometnoj lokaciji između Bundeka i Muzeja suvremene umjetnosti na adresi Brune Bušića 3, Nail Lab idealno je pozicioniran jer omogućuje parking. Koncept ovog salona za nokte u Zagrebu je jednostavan, te nudi savršenu formulu za zdrave, njegovane i uredne nokte. Termin je moguće rezervirati online, gdje odmah vidiš cijene i slobodne termine, a najpopularniji tretmani su basic manikura, manikura trajnim lakom, estetska pedikura s trajnim lakom i gel nokti. Za manikuru koriste proizvode koji imaju higijenske certifikate te su netoksični i veganski.

NDG makeup studio

Poznata hrvatska beauty influencerica Nika Doria Grbac poznata pod nazivom NDG, ima svoj prekrasan salon na zagrebačkom Kvatriću na adresi Maksimirska 6. Osim besprijekornih usluga manikure i pedikure, NDG salon nudi usluge poput profesionalnog šminkanja, brow lifta i lash lifta te profesionalnih edukacija, a cijelu ponudu možeš vidjeti preko linka gdje ujedno možeš rezervirati svoj termin u samo nekoliko klikova. Ovaj salon je često popunjen jer mu se zadovoljne klijentice iznova vraćaju, tako da ti preporučujmo da zakažeš svoj dolazak na vijeme.

Walk-in saloni za nokte

Znaš onaj osjećaj kada nokti izrastu, a ti nemaš zakazan sljedeći termin? Srećom, tu su walk-in saloni za nokte u Zagrebu u kojima možeš dobiti brzu i efikasnu uslugu. Ovo je relativno novi koncept koji zbog prebukiranosti salona za nokte, ima sve veći odjek i potražnju. Walk-in koncept znači da termin dobiješ na licu mjesta, bez prethodnog naručivanja. Odnosno, kada dođeš u walk-in salon za nokte, prvo slobodno mjesto je tvoje. Danas u Zagrebu postoji nekoliko adresa na koje možeš doći u zadnji tren i "spasiti" svoje izrasle nokte.

Les mains

Studio Les Mainssmješten je u centru Zagreba (Jurišićeva 36), proteže se preko 120 m2, te nudi kompletnu uslugu uređenja noktiju u malo drugačijoj atmosferi. Tamo možeš očekivati pomno odabrane brendove poput CND i Nailberry, visokokvalitetni veganski brend, a proizvode možeš na licu mjesta i kupiti. Osim manikure i pedikure na raspolaganju su i masaže zbog kojih se mnogi vraćaju na ovo prekrasno uređeno mjesto.

Tvornica noktiju

Tvornica noktiju donijela je walk-in koncept u Zagreb i tako postavila ovaj fenomenalan trend! U salonu te na adresi Radnička cesta 1A očekuju certificirane stručnjakinje, ugodna atmosfera, ljubazno osoblje i lijepo uređen prostor. Specijalizirani su za trajni lak, klasični ili gradivni, a sigurni smo da će te obje usluge nasvesti a to da ih opet posjetiš.

Beauty Bar PB

Na zapadnoj strani grada, u prizemlju Point shopping centra, smjestio se još jedan walk-in salon za nokte u Zagrebu u koji možeš doći bez naručivanja. No, ovdje postoji mogućnost zakazivanja termina – ako to želiš. Nude usluge sređivanja noktiju, pa možeš odabrati između različitih opcija: gradivni trajni lak, manikura ili lakiranje običnim lakom. Prepoznatljivi su po minimalističkom i chic dizajnu noktiju.

Rich nails

Kao što i sam naziv govori, Rich nails walk-in salon za nokte pruža bogatstvo usluga i vrhunske proizvode. Od početka postojanja ovaj salon za nokte u Zagrebu je sinonim za kvalitetu i uslužnost. Vjeruju da su nokti modni dodatak, a njihova zanimljiva umjetnost noktiju osigurava da im se klijentice uvijek vraćaju na njihvovu adresu - Donje Svetice 35.

VRHUNSKA MANIKURASaloni za nokte u Splitu: Ovo su najbolja mjesta s vrhunskom uslugom
Gdje na manikuru u Zagrebu? Izdvojili smo 11 lokacija s izvrsnom uslugom (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6539

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.